اعلام آغاز فعالیت سایت انجمن علمی رمز دانشکده فنی دانشگاه تهران

با تلاش و پیگیری دوستان در انجمن علمی رمز دانشکده فنی دانشگاه تهران سایت رسمی این انجمن علمی با عنوان http://sbisc.ut.ac.ir به صورت رسمی راه اندازی و شروع به فعالیت کرد. بدین وسیله از زحمات آقایان دکتر اخایی و دکتر هاشمی نمایندگان انجمن رمز در دانشگاه تهران که نهایت همکاری را در این راستا با اعضای انجمن داشتند و همچنین از مهندس رضا ترابی که در راه اندازی سایت ما را یاری کردند  کمال تشکر را داریم.

2 دیدگاه در “اعلام آغاز فعالیت سایت انجمن علمی رمز دانشکده فنی دانشگاه تهران

1. اطلاعات زیر را با عنوان “عضویت در انجمن رمز” به آدرس پست الکترونیکی انجمن بفرستید
      نام، نام خانوادگی، شماره موبایل، شهر سکونت، اطلاعات دانشجویی مانند دانشگاه و شماره دانشجویی و مقطع تحصیلی
      ضمنا مبلغ ۱۰۰۰۰ تومان هزینه عضویت در انجمن می باشد که باید تصویر فیش واریزی را در ضمیمه ایمیل بیاورید