کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با مبانی هک و امنیت رایانه‌ای

ارائه دهندگان:

آقایان محمد رسول صفرخانی ، حسین قناد و مهران فلاح

کارشناسان تست نفوذ و تحلیل گران حملات پیشرفته پایا

هزینه، برنامه و نحوه ثبت نام در کارگاه به شرح زیر است:

هزینه ثبت نام

نوع ثبت نام هزینه
دانشجویان عضو انجمن رمز ایران ۱۰،۰۰۰ تومان
دانشجویان دانشگاه تهران ۱۵،۰۰۰ تومان
دانشجویان غیر دانشگاه تهران ۲۰،۰۰۰ تومان
غیر دانشجو ۵۰،۰۰۰ تومان

برنامه کارگاه

برنامه زمان
ارائه اول ۰۸:۳۰-۱۰:۰۰
استراحت ۱۰:۰۰-۱۰:۳۰
ارائه دوم ۱۰:۳۰-۱۲:۰۰
نهار و نماز ۱۲:۰۰-۱۳:۰۰
ارائه سوم ۱۳:۰۰-۱۵:۰۰
استراحت ۱۵:۰۰-۱۵:۳۰
ارائه چهارم ۱۵:۳۰-۱۷:۰۰

نحوه ثبت­ نام

افراد علاقه­‌مند به ثبت نام در کارگاه نام و نام خانوادگی، شماره تماس، نام دانشگاه محل تحصیل یا مؤسسه محل کار به همراه تصویر فیش واریزی خود را به آدرس زیر ارسال کنند:
sbisc [dot] ut [dot] ac [at] gmail [dot] com

برای بهره­‌مندی از تخفیف دانشجویی لازم است اسکن کارت دانشجویی خود را در ایمیل ارسالی پیوست نمایند
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند از لینک زیر برای پرداخت اینترنتی استفاده کنند

پرداخت اینترنتی برای ثبت نام در کارگاه

اعضای انجمن رمز و دانشجویان دانشگاه تهران می توانند از طریق سایت شاخه دانشجویی ای سی ام  نیز پرداخت اینترنتی داشته باشند. برای پرداخت اینترنتی از طریق سایت شاخه دانشجویی ای سی ام پس از انتخاب یکی از لینک های زیر ابتدا گزینه ورود را در قسمت بالا سمت راست انتخاب کنید سپس در صورتی که حساب کاربری ندارید ایجاد حساب کاربری داشته باشید سپس با ورود نام ونام خانوادگی و شماره تماس خود را وارد کنید و گزینه پرداخت جدید را انتخاب کنید سپس مبلغ پرداختی را وارد و اقدام به عملیات پرداخت کنید.

پرداخت اینترنتی برای اعضای انجمن رمز

پرداخت اینترنتی برای دانشجویان دانشگاه تهران

20 دیدگاه در “کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با مبانی هک و امنیت رایانه‌ای

1. آیا داشتن و آوردن لب تاپ لازم هست و این آموزش یکروزه به صورتی است که دانشجویان بایستی هر قسمت و هر مورد آموزشی را عملا روی لپ تاپ خود یا آزمایشگاه تست کنند ؟ یا اینکه به صورت مونولوگ می باشد و فقط اساتید صحبت می کنند و مباحث را بیان می کنند و کارهای عملی را خودشان انجام می دهند و دانشجویان فقط شنونده هستند و تستها و کارهای عملی را خودشان بعدا باید انجام دهند و در سر کلاس فقط راه و روش هک بیان می شود ؟ با توجه به این که کلاس در آمفی تئاتر برگزار می شود احتمال درگیری بیشتر دانشجویان بصورت عملی کمتر به نظر می آید و احتمالا اساتید همه چیز را بصورت نکته و سخنرانی بیان می کنند و درگیری دانشجویان بصورت عملی کمتر به نظر می آید و بیشتر جنبه آموزشی و تئوری مورد تاکید می باشد . آیا چنین است ؟ !

1. خیر آوردن لپ تاپ الزامی نیست. لیکن همراه داشتن آن به شما در یادگیری کمک خواهد کرد. مطالب به صورت اینتراکتیو و با همکاری شرکت کنندگان ارائه خواهد شد. در بازه ی زمانی محدود یک روزه دعوت از تمامی شرکت کنندگان برای اجرای مرحله به مرحله کار ممکن نیست اما همراه داشتن لپ تاپ به شما کمک میکند تا حد امکان با ارائه کنندگان همراهی کنید و قدم به قدم پیش بروید.
      از آنجا که تصمیم بر این است که این دوره های آموزشی به صورت سری ادامه پیدا کنند این جلسه تمرکز بر روی جذب علاقه مندان و یادگیری تا حد امکان عملی مطالب دارد.

1. سلام
        در راستای همین آوردن لپتاپ چیز خاصی هم هست که لازم باشد نصب کنیم؟
        یا مثلا سیستم عامل خاصی…ویندوز…لینوکس(اگر بله کدام توزیعش؟)

1. سلام .
          له خیلی چیز خاصی نیاز لیست بصورت مونولوگ صرف نیست. .
          ولی دیالوگ مطلق هم نیست و همفکری و تعامل کلامی حتما وجود خواهد داشت

2. سلام. من میرم تو قسمت پرداخت اینترنتی برای دانشجویان تهران، یه Popup باز میکنه با ایمیل login کنیم. هر چی میزنم داخل نمی شه! ایمیلم هم درسته امروز سه دفعه رفتم توش!

3. سلام . با عرض پوزش . من برای شرکت در کارگاه به عنوان شخص غیر دانشجو ۵۰۰۰۰ تومان بصورت عابر بانک پرداخت نمودم ولی بعد متوجه شدم که انگار ثبت نام بصورت اینترنتی هست و من به اشتباه این مبلغ را بجای ثبت نام در کارگاه آموزشی هک آن را به حساب آقای رضا حسنی اعتماد واریز نموده ام ( که برای عضویت در انجمن رمز مبلغ ده هزارتومان هست که به حساب ایشان بایستی واریز شود ) که البته بنده قصد عضویت در انجمن رمز را نداشتم و فقط میخواستم در کارگاه آموزشی هک در روز ۱۵ مهر شرکت کنم . آیا راهی برای تصحیح آن وجود دارد ؟ در حال حاضر باید چکار کنم ؟ آیا میتوانم با فیش پرداختی عابر بانک به مبلغ ۵۰۰۰۰ تومان به حساب آقای رضا حسنی اعتماد و فرستاندن آن به ایمیل مربوط به شرکت در کارگاه آموزشی هک در کلاس شرکت کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید .