با توجه به برگزاری موفق کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی هک و امنیت رایانه ای، انجمن علمی رمز دانشکده فنی دانشگاه تهران از شرکت کنندگان محترم در این کارگاه تقاضا دارد تا در راستای بهبود و برنامه ریزی دقیق تر برای فعالیت های آتی این انجمن، نظرات و پیشنهادات خود را در قسمت دیدگاه‌ها (comments) وارد کنند.
IMG_2293 test IMG_2324 IMG_2331 IMG_2339 IMG_2347 IMG_2364 IMG_2367 IMG_2378

15 دیدگاه در “نظرات و پیشنهادات در مورد کارگاه آموزشی یک روزه آشنایی با مبانی هک و امنیت رایانه ای

1. کارگاه بسیار عالی و آموزنده بود.
    از ارائه دهندگان محترم بسیار سپاسگزارم.
    و از برگزارکنندگان خواهشمندیم که این کارگاه های آموزشی را ادامه دهند.

2. با سلام و تشکر بسیار فراوان از دست اندر کاران کارگاه
    جدا عالی بود . بسیار ممنون.
    واقعا کارگاهی دانشگاه تهرانی بود:)
    فقط امیدوارم در این مرحله متوقف نشه و ادامه پیدا کنه.

3. با سلام و خسته نباشی به انجمن رمز دانشگاه تهران
    کارگاه عالی بود . پیشنهاد من هم این هست که حتما این کارگاه ها ادامه داشته باشد . پیشنهاد بعدی من هم این هست، به خاطر این که بعضی از دانشجوها مخابراتی بودن برخی ملزومات برای کسب درک کافی از کارگاه رو نداشتند. به همین خاطر اگر منابع کافی و ملزومات از طرف برگزار کنندگان قبل از کارگاه پیشنهاد می شد خیلی موثر و عالی می شد .
    تشکر و احترام

4. با سلام
    از تمامی مسئولین و اساتیدی که دیروز زحمات فراوانی برای برگزاری این کارگاه کشیده اند تشکر و قدردانی می کنم به نظرم چند نکته آمده که توجه به آن ها خالی از لطف نیست
    ۱- این کارگاه با همین اساتید ادامه یابد
    ۲- محتوای این کارگاه شامل فیلم و محتویات برنامه اساتید دریافت شود
    با تشکر

5. باسلام
    بسیار عالی بود
    لطفا این کارگاه و سمینار و کنفرانس های دیگر رو ادامه بدید
    لطفا مباحث صرفا مرتبط با کامپیوتر و رمز نباشه و گرایش های دیگر مثل سیستم های دیجیتال و مخابرات و .. رو هم در نظر بگیرید
    ای کاش روی مباحث پایه ای بیشتر کار میشد و بعد تا سطوح بالاتر می رفت
    در کل خیلی خوب بود
    باسپاس

6. این کارگاه بسیار مفید وعالی بود ولی اگر مقدماتی تر شروع میکردید خیلی بهتر میشد و خوب میشد اگه بهمون میگفتید چه مباحثی رو مطالعه کنیم تا نتایج بهتری بگیریم. در کل من راضی بودم و از تمام اساتید محترم کمال تشکر رو دارم. لطفا این کارگاهها ادامه دار باشه . اگر ممکنه فایلها و پاور پوینتها یی رو که گفتید در سایت بگذارید تا استفاده کنیم.
    با تشکر…

7. با سلام
    تشکر ویژه می کنم از دست اندرکاران برگزاری این کارگاه.. واقعاً عالی بود. لطفاً کارگاه های بعدی هم در این زمینه برگزار کنید. ممنون

8. با عرض سلام خدمت تمام مسئولان ، دست اندرکاران و برگزار کننده گان محترم کارگاه مبانی هک و امنیت رایانه ای دانشکده فنی دانشگاه تهران و همچنین عرض ادب و احترام خدمت تمامی شرکت کنندگان محترم.
    فلاح هستم ارائه دهنده مباحث کلاینت هکینگ و وب هکینگ ان شاءالله تا پایان روز شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۱۸ مستندات و فیلم های آموزشی ارائه شده در روز کارگاه را به طور کامل و جامع جهت بهره برداری به حضورتان ارسال می گردد.
    با توجه به درخواست های متعدد شرکت کنندگان محترم در زمینه مقدماتی بودن و جامع بودن آموزش ها لذا تصمیم گرفتم دو مبحث ارائه شده توسط این جانب از سطح مقدماتی تا پیشرفته به صورت مستند و فیلم آماده نمایم و سپس ارئه دهم.

با تشکر فراوان م-فلاح

9. سلام
    من هم از دست اندکاران تشکر می‌کنم. البته مشکلاتی که در دسترسی به اینترنت وجود داشت روی کیفیت ارائه‌ها اثر منفی داشت و باعث شد برخی از دموها اجرا نشود که خوب نبود. اما غیر از این باقی مسائل خوب بود. ارائه دهندگان آماده بودند و با برنامه حضور پیدا کرده بودند که این خیلی خوب و ارزشمند بود. انشاء الله ادامه داشته باشد.
    راستی، دفعه بعد شیرینی‌ها را در یخچال نگذارید ؛)

10. سلام
    کارگاه واقعا عالی بود.یک خسته نباشید به برگزار کنندگان و ارائه کنندگان.
    شاید اگر مشکلات اینترنت وجود نداشت خیلی فوق العاده تر میشد:)
    فقط خواهشمندم این روند برگزاری کارگاه رو با وجود اینکه بسیار کار سختیست ادامه دهید.

11. سلام مجدد
    من محتواهای کارگاه را دانلود کردم. از زحمات دوستان، بطور خاص آقای مهندس فلاح تشکر می‌کنم. اما اسلایدهای آقای قناد (یعنی موضوع APT) در آن مجموعه نبود! اگر ممکن است اسلایدهای ایشان را نیز بگذارید (ولو در قالب PDF). محتوای ارائه‌های آقای صفرخانی با موضوع «social engineering» هم در این مجموعه نیست! لطفا این موارد را نیز اضافه نمایید.